Amanida d'endivies amb escamarlans i llagostins

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vinagreta de vinagre de Mòdena (la trobareu a les meves receptes)
  • Setze escamarlans de mida gran
  • Setze llagostins de mida gran
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Una branca d'api
  • Mitja ceba pelada
  • Tres safates d'endivies
  • Una safata de tomàquets xerri

4 racions

Utensilis

Un bol gran de vidre
Una safata rodona fonda de porcellana blanca
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, fem la vinagreta de Mòdena com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit, pelem tant els llagostins com els escamarlans i els escaldem en un cassó amb: aigua, sal, mitja ceba i la branca d'api durant deu minuts, els retirem i els refredem amb aigua i un grapat de glaçons.
Seguidament, els tallem en dues meitats a lo ample i els fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, tallem els tomàquets xerri en dues meitats i els afegim en el bol.
A continuació, tallem les endivies en rodelles, i les hi afegim.
Ho salepebrem tot plegat, afegim la vinagreta de Mòdena, ho barrejem tot i ho fiquem a la safata de porcellana rodona i ja ho podem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2522 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: