Amanida d'endivies amb escamarlans i llagostins
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vinagreta de vinagre de Mòdena (la trobareu a les meves receptes)
- Setze escamarlans de mida gran
- Setze llagostins de mida gran
- Aigua
- Sal
- Pebre negre en pols
- Una branca d'api
- Mitja ceba pelada
- Tres safates d'endivies
- Una safata de tomàquets xerri
4 racions
Utensilis
Un bol gran de vidre
Una safata rodona fonda de porcellana blanca
Un cassó gran
Elaboració
Primerament, fem la vinagreta de Mòdena com explico a la meva recepta i la reservem.
Tot seguit, pelem tant els llagostins com els escamarlans i els escaldem en un cassó amb: aigua, sal, mitja ceba i la branca d'api durant deu minuts, els retirem i els refredem amb aigua i un grapat de glaçons.
Seguidament, els tallem en dues meitats a lo ample i els fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, tallem els tomàquets xerri en dues meitats i els afegim en el bol.
A continuació, tallem les endivies en rodelles, i les hi afegim.
Ho salepebrem tot plegat, afegim la vinagreta de Mòdena, ho barrejem tot i ho fiquem a la safata de porcellana rodona i ja ho podem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: Amanides d'hivern Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2780 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.