Llagostins fornejats
Ingredients
- 500 gr.de llagostins
- 2.grans alls
- 1 llimona
- Oli, sal i julivert.
4 racions
Utensilis
una plata pel forn, un morter.
Elaboració
Rentem els llagostins i els salem. Seguidament, el col·loquem en una safata d'anar al forn.
Fem una salsa del tipus d'una maionesa amb els alls, el julivert, el suc de la llimona i oli. L'aboquem per damunt dels llagostins. Ho deixem reposar unes quantes hores dins de la nevera.
Escalfem el forn ben calent i hi introduïm els llagostins barrejats amb la salsa durant 15 minuts, aproximadament.
Els hem de servir deseguida al plat.
45min
Etiquetes:
Ivorra La Segarra
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1913 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Ramona les ametlles molt bones, espero probarles .
M'agrade molt la sopa,fa molt bona pinta,la fare algun dia.
Aquesta crema,ha de ser bonissima,m'agrade molt.
M'agraden molt les gambes,tambe son facils de fer.
Hola Merce m'agradat molt la teva recepta,ets una bona cuinera