Llagostins fornejats
Ingredients
- 500 gr.de llagostins
- 2.grans alls
- 1 llimona
- Oli, sal i julivert.
 4 racions
 4 racions
Utensilis
una plata pel forn, un morter.
Elaboració
							Rentem els llagostins i els salem. Seguidament, el col·loquem en una safata d'anar al forn.
Fem una salsa del tipus d'una maionesa amb els alls, el julivert, el suc de la llimona i oli. L'aboquem per damunt dels llagostins. Ho deixem reposar unes quantes hores dins de la nevera.
Escalfem el forn ben calent i hi introduïm els llagostins barrejats amb la salsa durant 15 minuts, aproximadament. 
Els hem de servir deseguida al plat.
														
 45min
  45min 
 Etiquetes: 
						Ivorra  La Segarra
 
						Etiquetes: 
						Ivorra  La Segarra  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3687 visites.
 3687 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Altres
 Altres Truita
 Truita Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Carns
 Carns Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Salses
 Salses 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures





 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram