Llagostins al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de llagostins
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre negre
  • 2 llimones

10 racions

Utensilis

Llauna pel forn

Elaboració

Agafem els llagostins i els rentem i els deixem en una escorredora, (es poden preparar dos hores abans de coure). Posem els llagostins en una safata que pugui anar al forn, salpebrem els llagostins i escorrem el suc de les dues llimones i els hi posem pel damunt junt amb un bon raig d'oli d'oliva. Escalfem el forn a 180 graus a punt per posar els llagostins al forn (només han d'estar-hi set o vuit minuts).
Taparem la llauna amb paper d'alumini perquè els llagostins no quedin ressecs.
El suc que queda a la llauna es molt bo per tirar per damunt dels llagostins o sucar pa.

15min

Notes

Es poden preparar dos hores abans d'anar al forn.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

12962 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: