Llagostins al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de llagostins
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre negre
  • 2 llimones

10 racions

Utensilis

Llauna pel forn

Elaboració

Agafem els llagostins i els rentem i els deixem en una escorredora, (es poden preparar dos hores abans de coure). Posem els llagostins en una safata que pugui anar al forn, salpebrem els llagostins i escorrem el suc de les dues llimones i els hi posem pel damunt junt amb un bon raig d'oli d'oliva. Escalfem el forn a 180 graus a punt per posar els llagostins al forn (només han d'estar-hi set o vuit minuts).
Taparem la llauna amb paper d'alumini perquè els llagostins no quedin ressecs.
El suc que queda a la llauna es molt bo per tirar per damunt dels llagostins o sucar pa.

15min

Notes

Es poden preparar dos hores abans d'anar al forn.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6701 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!