Cigrons de Divendres Sant
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						
						Recepta per olla a pressió
						
						
						Estació:  primavera
 primavera 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 1 kg de cigrons
- 2 ous
- Sal
- Alls
- Oli d'oliva
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Posarem els cigrons en remull el dia abans, com deu o dotze hores, els posarem a coure amb una mica de sal i quan estan cuits els deixarem a l'olla.
Amb un cassó posarem els ous a bullir i quan estaran cuits els pelarem.
Agafarem el morter i picarem els alls i el julivert amb una mica de sal, menters escorrerem els cigrons i els deixarem una mica de suc, l'hi posarem la picada que hem fet al morter i ho posarem al foc per que faci xup-xup, mentre tallarem els ous a quadres i ho tirarem tot a l'olla, tastarem per veure com està de sal i si convé ni posarem una mica, es molt fàcil de fer i molt bo.
														
 45min
  45min 
 Etiquetes: 
						LLagums  Quaresma  Olla a Pressió
 
						Etiquetes: 
						LLagums  Quaresma  Olla a Pressió  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 9354 visites.
 9354 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 Montse Cañellas Robert
 Montse Cañellas Robert![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Bunyols
 Bunyols Postres i dolços
 Postres i dolços Altres
 Altres 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  
 
 Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram