Truita amb suc
Estació: hivern
Ingredients
- 3/4 d'espinacs
- 1 grapat de fesols
- 6 talls de bacallà dessalat
- 1 cabassa d'alls
- 2 cullerada de farina
- 1 polsim de pebre vermell
- 1/ aigua o brou de pollastre o carn
- Picada:unes quantes ametlles, avellanes, nous i pinyons
4 racions
Elaboració
Fem la truita amb els espinacs i els fesols i la reservem. Posem a la cassola oli a escalfar, hi posem el bacallà i quan ja és fregit el retirem. Fem un sofregit amb els alls i quan són rossets hi afegim dues cullerades de farina. Quan la farina és daurada hi posem la picada d'ametlles, avellanes, nous, pinyons i una mica de pebre vermell. Remenem i hi afegim l'aigua o bé el brou. quan arrenca el bull, col·loquem la truita al suquet al mateix temps que el bacallà i deixem que faci un xup xup breu d'uns cinc minuts
Etiquetes: Quaresma Truita Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
8115 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.