Truita amb suc
						
						
						
						
						
						Estació:  hivern
 hivern 
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 3/4 d'espinacs
- 1 grapat de fesols
- 6 talls de bacallà dessalat
- 1 cabassa d'alls
- 2 cullerada de farina
- 1 polsim de pebre vermell
- 1/ aigua o brou de pollastre o carn
- Picada:unes quantes ametlles, avellanes, nous i pinyons
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Fem la truita amb els espinacs i els fesols i la reservem. Posem a la cassola oli a escalfar, hi posem el bacallà i quan ja és fregit el retirem. Fem un sofregit amb els alls i quan són rossets hi afegim dues cullerades de farina. Quan la farina és daurada hi posem la picada d'ametlles, avellanes, nous, pinyons i una mica de pebre vermell. Remenem i hi afegim l'aigua o bé el brou. quan arrenca el bull, col·loquem la truita al suquet al mateix temps que el bacallà i deixem que faci un xup xup breu d'uns cinc minuts
														
 Etiquetes: 
						Quaresma  Truita
 
						Etiquetes: 
						Quaresma  Truita  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 8573 visites.
 8573 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 50 min.
 50 min. 
  Bunyols
 Bunyols Altres
 Altres Postres i dolços
 Postres i dolços 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Ous i làctics
 Ous i làctics 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Carns
 Carns




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram