Truita amb suc

Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3/4 d'espinacs
  • 1 grapat de fesols
  • 6 talls de bacallà dessalat
  • 1 cabassa d'alls
  • 2 cullerada de farina
  • 1 polsim de pebre vermell
  • 1/ aigua o brou de pollastre o carn
  • Picada:unes quantes ametlles, avellanes, nous i pinyons

4 racions

Elaboració

Fem la truita amb els espinacs i els fesols i la reservem. Posem a la cassola oli a escalfar, hi posem el bacallà i quan ja és fregit el retirem. Fem un sofregit amb els alls i quan són rossets hi afegim dues cullerades de farina. Quan la farina és daurada hi posem la picada d'ametlles, avellanes, nous, pinyons i una mica de pebre vermell. Remenem i hi afegim l'aigua o bé el brou. quan arrenca el bull, col·loquem la truita al suquet al mateix temps que el bacallà i deixem que faci un xup xup breu d'uns cinc minuts

Per


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

8115 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: