Bunyols de la iaia

Ingredients

  • 1 carbasso gran
  • 2 ous
  • 1 manat petit de julivert
  • 1 all
  • farina
  • oli i sal

Per a la guarnicio:

  • 4 tomaquets cherry
  • 2 pastanagues crues

4 racions

Elaboració

Per començar,separeu les clares dels rovells.Col.loqueu en un bol el carbasso i ratlleu-lo
finalment.A continuacion,afegiu-hi els dos rovells d'ou,l'all i el julivert picat,i remeneu-ho tot junt.Despres, hi aneu tiran farina,fins que la massa agafi la consistecia adequada
per fer els bunyols.Aboqueu-hi tambe les clares a punt de neu i saleu-ho.
Poseu força oli en una paella i,quan sigui calen,aboqueu-hi amb l'ajut d'cullera una mica de la massa abtiguda anteriorment.Axi obtindreu els bunyols.
A l'hora de servi,decoreu els plats amb rodanxes be n fines de tomaquets cherry i poseu al
mig la pastanage ratllada i els bunyols.

15min

Notes

VALOR NUTRICIONAL PER PERSONA:

Energia:235 kcal.
Proteines:9 g
Hidrat de carboni:25 g
Lipids: 11 g


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1408 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Paco Rubio diu:
receste molt facil.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!