Potaco
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Baix camp
Dieta: hipocalòrica
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 kg de tonyina salada
- 2 oberginias
- 1 kg de cargols
- 1 ceba
- 4 dent d'alls
- 4 tomaques
- 50 gr de atmelles torrades
- 50 gr de avellanes torrades
- 1kg de pataques
4 racions
Elaboració
Enfarina la tonyina, la albergínia
els alls, el tomaques i la ceba escalivarem
fregir la tonyina i la albergínia separa-posa en una cassola de fang aigua,la tonyina,las patates,una miqueta de farina els caragols i la picada.
En un bol de terra farem la picada i posarem les ametlles, les avellana, les tomaques i
els alls.tot be xafaldet i tindrem la salsa.
i posar al foc lent durant una ore aproximadament
guarden la albergínia per final junt a la picada.
Observació.La tonyina sa de posar 24 hores al agua.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2147 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.