Arreboçat de coliflor

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 coliflor
  • sal
  • 1 ou
  • 1/2 dl.D'aigua
  • 1/2 dl.de cervesa
  • 75 g de farina.

1 racions

Elaboració

1. rentar la coliflor,i separa les branques.Cou-les amb molta aigua amb sal.Escorre molt be i
guarda.
2.Per preparar l'arreboça separa la clara del rovell, barreja el rovell amb la farina i dissoldre amb l'aigua i la cervesa.afegir la clara muntada apunt de nata i barreja.
3.Deixar reposar 30 minuts.
4.Passar les branques de coliflor per l'arrebossat i fregir-les amb l'oli calent. Escórrer
posant-ho damunt de paper de cuina.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1218 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!