Turbot amb cava

Categoria:
Recepta per
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 talls de turbot
  • 200 g de cloïsses
  • 1 gotet d'oli d'oliva
  • 1 got de brou de peix
  • 3 copes de cava Brut Natural Extresimo bach o Semi seco Extrsimo Suave Bach
  • 2 patates grosses
  • 1 tomàquet
  • 2 cebes grosses

Per a la picada:

  • 1 all
  • Julivert
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una paella feu un sofregit de ceba i tomàquet.
Quan estigui a punt, afegiu-hi brou de peix i dexeu-ho coure 5 minuts.
Col·loqueu les patates tallades a lamines en una safata, amaniu-les amb oli i poseu-les al forn uns 10 minuts.
Mentrestant, afegiu el turbot al sofregit, saleu-lo, poseu-li la picada d'all i julivert pel damunt i deixeu-lo uns 10 minuts.
Tot seguit, poseu-hi les cloïsses i el cava.
Deixeu-ho 5 minuts més.
Per emplatar, poseu les patates i a sobre el peix, pel boltant les cloisses, i cubriu-ho amb la salsa del sofregit.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4227 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: