Turbot amb cava

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Baix Camp
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 talls de turbot
  • 200 g de cloisses
  • 1 gotet d'oli d'oliva
  • 1 got de brou de peix
  • 3 copes de cava Brut Natural Extresimo bach o Semi seco Extrsimo Suave Bach
  • 2 patates grosses
  • 1 tomaque
  • 2 cebes grosses
  • Per a la picada
  • 1 all
  • Julivert
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una paella feu un sofregit de ceba i tomaquet.Quan estigui a punt,afegiu-hi brou de peix
i dexeu-ho coure 5 minuts.
Col.loqueu les patates tallades a lamines en una safata,amaniu-les amb oli i poseu-les al forn
uns 10 minuts.
Mentrestan,afegiu el turbot al sofregit,saleu-lo,poseu-li la picada d'all i julivert pel damunt
i deixeu-lo uns 10 minuts.Tot seguit,poseu-hi les cloisses i el cava.
Deixeu-ho 5 minuts mes.
Per emplatar,poseu les patates i a sobreel peix,pel boltant les cloisses,i cubriu-ho amb la
salsa del sofregit.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1967 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!