Turbot amb cava
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Baix Camp
Dieta: hipocalòrica
Estació: hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 4 talls de turbot
- 200 g de cloisses
- 1 gotet d'oli d'oliva
- 1 got de brou de peix
- 3 copes de cava Brut Natural Extresimo bach o Semi seco Extrsimo Suave Bach
- 2 patates grosses
- 1 tomaque
- 2 cebes grosses
- Per a la picada
- 1 all
- Julivert
- Sal
4 racions
Elaboració
En una paella feu un sofregit de ceba i tomaquet.Quan estigui a punt,afegiu-hi brou de peix
i dexeu-ho coure 5 minuts.
Col.loqueu les patates tallades a lamines en una safata,amaniu-les amb oli i poseu-les al forn
uns 10 minuts.
Mentrestan,afegiu el turbot al sofregit,saleu-lo,poseu-li la picada d'all i julivert pel damunt
i deixeu-lo uns 10 minuts.Tot seguit,poseu-hi les cloisses i el cava.
Deixeu-ho 5 minuts mes.
Per emplatar,poseu les patates i a sobreel peix,pel boltant les cloisses,i cubriu-ho amb la
salsa del sofregit.
40min
Etiquetes:
Peix
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2761 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
receste molt facil.
M'ha agradat molt. I és fàcil de fet.