Troncs de carbasso marins

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Baix camp
Dieta: hiposòdica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 carbassons grans
  • 1/4 de kg de gambes o llagostins pelats
  • 1/4 de kg de filet de lluç net
  • 2 vebetes tendres
  • Formamatge semicurat de cabra
  • Estrago
  • Oli,sal i pebre blanc

4 racions

Elaboració

Netegeu be els carbassons i traieu-los les dues putes.
Dividiu-los per la meitat,de manera que quedin
dos troncs cilindrics.Buideu-los amb una cullera petita,sense
treure'ls una de les bases.
Sofregiu en una paella amb oli d'oliva els trossets de
carbasso.Llavors afegiu-hi els filets de lluç tallats a
daus i seguidament les gambes pelades.Salpebreu tots els ingredients.
Col.loqueu en una safata pel forn els troncs de carbasso i farciu-los.
Poseu-hi per sobre formatge de cabra i gratineu-los.
Mentrestan,en una altra paella prepareu una salsa.
Sofregiu les cebetes ben picades,incorporeu-hi la farina,i sense deixar
de remenar,afegiu-hi el vi blanc,la sal i l'estrego.
Presenteu el plat amb dos troncs de carbasso per personas i acompanyats
amb una mica de salsa per sobre.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

675 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!