Troncs de carbasso marins

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Baix camp
Dieta: hiposòdica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 carbassons grans
  • 1/4 de kg de gambes o llagostins pelats
  • 1/4 de kg de filet de lluç net
  • 2 vebetes tendres
  • Formamatge semicurat de cabra
  • Estrago
  • Oli,sal i pebre blanc

4 racions

Elaboració

Netegeu be els carbassons i traieu-los les dues putes.
Dividiu-los per la meitat,de manera que quedin
dos troncs cilindrics.Buideu-los amb una cullera petita,sense
treure'ls una de les bases.
Sofregiu en una paella amb oli d'oliva els trossets de
carbasso.Llavors afegiu-hi els filets de lluç tallats a
daus i seguidament les gambes pelades.Salpebreu tots els ingredients.
Col.loqueu en una safata pel forn els troncs de carbasso i farciu-los.
Poseu-hi per sobre formatge de cabra i gratineu-los.
Mentrestan,en una altra paella prepareu una salsa.
Sofregiu les cebetes ben picades,incorporeu-hi la farina,i sense deixar
de remenar,afegiu-hi el vi blanc,la sal i l'estrego.
Presenteu el plat amb dos troncs de carbasso per personas i acompanyats
amb una mica de salsa per sobre.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1638 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: