Carpaccio de carbassó

Categoria:
Típica de: Espanya → Vilassar de Mar
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 carbassons mitjans
  • Formatge sec (Parma, d’ovella sec o un de semblant)
  • Per a la vinagreta
  • Oli
  • Vinagre balsàmic
  • Mostassa
  • Sal
  • Un grapat de pinyons
  • Unes quantes panses
  • (opcional)
  •  

Elaboració

Talleu pel mig els carbassons en el sentit de la llargada, peleu-los i talleu-los a tires ben fines.
Col•loqueu en una plata aquestes tires i saleu-les –deixaran anar una mica d’aigua, que heu d’eliminar.
Prepareu la vinagreta amb l’oli, el vinagre i una punta de mostassa i, amb la salsa resultant, ruixeu els carbassons i deixeu-los reposar unes hores a la nevera.
A l’hora de servir el plat, talleu el formatge a làmines ben fines (us pot ajudar una pala de tallar formatge).
Finalment, daureu a la paella els pinyons i les panses de Màlaga (sense llavors) i escampeu-los per damunt del carpaccio de carbassó.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1037 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Dolça diu:
M'agrada! Sembla un que tinc publicat jo, però el meu a més porta xampis...

Riquíssim per ara que fa bon temps!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!