Carpaccio de carbassó
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Espanya → Vilassar de Mar
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 carbassons mitjans
- Formatge sec (Parma, d’ovella sec o un de semblant)
- Per a la vinagreta
- Oli
- Vinagre balsàmic
- Mostassa
- Sal
- Un grapat de pinyons
- Unes quantes panses
- (opcional)
Elaboració
Talleu pel mig els carbassons en el sentit de la llargada, peleu-los i talleu-los a tires ben fines.
Col•loqueu en una plata aquestes tires i saleu-les –deixaran anar una mica d’aigua, que heu d’eliminar.
Prepareu la vinagreta amb l’oli, el vinagre i una punta de mostassa i, amb la salsa resultant, ruixeu els carbassons i deixeu-los reposar unes hores a la nevera.
A l’hora de servir el plat, talleu el formatge a làmines ben fines (us pot ajudar una pala de tallar formatge).
Finalment, daureu a la paella els pinyons i les panses de Màlaga (sense llavors) i escampeu-los per damunt del carpaccio de carbassó.
Etiquetes:
Carbassó Vegetariana
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2506 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c