Sopa de carxofa

SOPA/CREMA de carxofa, més o menys espessa ( a gust de cadascú )

Ingredients

  • 1 paquet (400 gr)de carxofa congelada (la que ve tallada a grills)
  • 1 tomàquet madur (petit)
  • 1 gra d'all
  • 1 pastanaga
  • 1 pastilla avecrem de pollastre o carn (optatiu)
  • 1 rajolí d'oli
  • Fideus prims i arros (poca quantitat)
  • Sal

4 racions

Elaboració

Posem tots els ingredient dins el recipient i ho cobrim d'aigua (només cobrim, ja som a temps d'afegir-hi aigua si ens queda massa espès)
Ho bullim 20 minuts aprox., fins que creiem estigui tot cuit.
Ho triturem amb el minipimer i ho passem per el xino, ajudant-nos del minipimer perquè passi millor.
Per acabar afegim una mica d'aigua (depenent si us agrada més o menys espès) abans de coure-hi els fideus i l'arros.

45min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4014 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: