Sopa de carxofa
SOPA/CREMA de carxofa, més o menys espessa ( a gust de cadascú )
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet (400 gr)de carxofa congelada (la que ve tallada a grills)
- 1 tomàquet madur (petit)
- 1 gra d'all
- 1 pastanaga
- 1 pastilla avecrem de pollastre o carn (optatiu)
- 1 rajolí d'oli
- Fideus prims i arros (poca quantitat)
- Sal
4 racions
Elaboració
Posem tots els ingredient dins el recipient i ho cobrim d'aigua (només cobrim, ja som a temps d'afegir-hi aigua si ens queda massa espès)
Ho bullim 20 minuts aprox., fins que creiem estigui tot cuit.
Ho triturem amb el minipimer i ho passem per el xino, ajudant-nos del minipimer perquè passi millor.
Per acabar afegim una mica d'aigua (depenent si us agrada més o menys espès) abans de coure-hi els fideus i l'arros.
45min
Etiquetes:
Fàcil
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2299 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Jo normalment poso 250ml d'aigua ( o brou,fumet,etc) per cada 100gr de fideus.
Si, tens raó. Jo posso a la baixa la quantitat d'oli als ingredients, però després ja comento que si pot posar més oli, a...
GRÀCIES. També ha de quedar bé fets d'aquesta manera. El temps de cocció és important perquè no quedin massa cuits. Si...
Hola a tots. Fa temps que us segueixo i ara m'he decidit a aportar una recepta. Espero continuar fent-ho. Fins aviat.