Sopa de carxofa
SOPA/CREMA de carxofa, més o menys espessa ( a gust de cadascú )
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet (400 gr)de carxofa congelada (la que ve tallada a grills)
- 1 tomàquet madur (petit)
- 1 gra d'all
- 1 pastanaga
- 1 pastilla avecrem de pollastre o carn (optatiu)
- 1 rajolí d'oli
- Fideus prims i arros (poca quantitat)
- Sal
4 racions
Elaboració
Posem tots els ingredient dins el recipient i ho cobrim d'aigua (només cobrim, ja som a temps d'afegir-hi aigua si ens queda massa espès)
Ho bullim 20 minuts aprox., fins que creiem estigui tot cuit.
Ho triturem amb el minipimer i ho passem per el xino, ajudant-nos del minipimer perquè passi millor.
Per acabar afegim una mica d'aigua (depenent si us agrada més o menys espès) abans de coure-hi els fideus i l'arros.
45min
Etiquetes: Fàcil Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4014 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.