Llagostins al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Llagostins
- All
- Julivert
- Sal
- Oli
- Conyac
Elaboració
Jo compro els llagostins congelats. També es pot preparat amb gamba llagostinera, tot i que a mi m'agrada més amb llagostí.
Jo preparo 4 llagostins per persona,ja que ho serveixo de primer plat( dia de festa o celebració).
Ja hem descongelat i salat els llagostins amb temps.
Escalfem el forn.
Mentre, posem els llagostins a la safata, un al costat de l'altra.
Piquem i reservem l'all i el julivert. Posem una mica d'oli en un pot per escalfar-lo i tenir a punt per quan estiguin els llagostins cuits.
Esquitxem els llagostins amb una mica de conyac i els posem al forn quan ja està calent.
El temps dependrà de si són més o menys grossos, però amb 5 minuts màxim (canvien el color) ja estan cuits.
Treiem del forn i rapidament escampem l'all i julivert sobre els llagostins i amb una cullera hi anem tirant per sobre l'oli molt calent i així ho escaldem.
I ja està, podem posar a la taula i servir (amb la mateixa safata del forn)
30min
Etiquetes:
Llagostins
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10074 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Jo normalment poso 250ml d'aigua ( o brou,fumet,etc) per cada 100gr de fideus.
Si, tens raó. Jo posso a la baixa la quantitat d'oli als ingredients, però després ja comento que si pot posar més oli, a...
GRÀCIES. També ha de quedar bé fets d'aquesta manera. El temps de cocció és important perquè no quedin massa cuits. Si...
Hola a tots. Fa temps que us segueixo i ara m'he decidit a aportar una recepta. Espero continuar fent-ho. Fins aviat.