Llagostins al forn

Ingredients

  • Llagostins
  • All
  • Julivert
  • Sal
  • Oli
  • Conyac

Elaboració

Jo compro els llagostins congelats. També es pot preparat amb gamba llagostinera, tot i que a mi m'agrada més amb llagostí.
Jo preparo 4 llagostins per persona,ja que ho serveixo de primer plat( dia de festa o celebració).
Ja hem descongelat i salat els llagostins amb temps.
Escalfem el forn.
Mentre, posem els llagostins a la safata, un al costat de l'altra.
Piquem i reservem l'all i el julivert. Posem una mica d'oli en un pot per escalfar-lo i tenir a punt per quan estiguin els llagostins cuits.
Esquitxem els llagostins amb una mica de conyac i els posem al forn quan ja està calent.
El temps dependrà de si són més o menys grossos, però amb 5 minuts màxim (canvien el color) ja estan cuits.
Treiem del forn i rapidament escampem l'all i julivert sobre els llagostins i amb una cullera hi anem tirant per sobre l'oli molt calent i així ho escaldem.
I ja està, podem posar a la taula i servir (amb la mateixa safata del forn)

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7663 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

3 comentaris:

Maria ferrer diu:
M'AGRADA MOLT AQUESTA RECEPTA, JO LA FAIG IGUAL, PERÒ ESCALFANT ELS LLAGOSTINS EN UNA CASSOLA EN LLOC D'AL FORN.ESCALDATS EN OLI I DEIXANT COURE DURANT 3 MINUTS.
MRosa Casanovas diu:
GRÀCIES. També ha de quedar bé fets d'aquesta manera.
El temps de cocció és important perquè no quedin massa cuits. Si són mitjanets també els deixo uns 3 minuts.
agusti diu:
Una recepta sencillissima, que respecte el producte, i surt MOLT bona. El suquet resultant es un vici....


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!