Pastis de pastanaga
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 gr de PASTANAGA
- 200 gr d’ AMETLLES MOLTES
- 3 ous
- 130 gr de SUCRE
- 40 gr de FARINA
- Suc de LLIMONA
- La pell ratllada de TARONJA
- 1 cullerada de LLEVAT EN POLS
- 1 nou de MANTEGA
- Sal i sucre llustre
6 racions
Elaboració
En un bol blanquejem els rovells amb el sucre. Reservem les clares. Hi afegim el suc de la llimona i la pell de la taronja.
Ho barregem bé i hi tirem l’ametlla molta, la pastanaga ratllada no gaire fina i la farina.
Ho remenen fins que agafi consistència, hi afegim el llevat, ho barregem i ho deixem reposar 10 minuts.
A part, muntem les clares a punt de neu amb una mica de sal i les incorporem a la massa.
Untem el motlle amb mantega i aboquem la massa. Ho coem al forn a 180º uns 40 minuts.
Ho deixem refredar i hi tirem per sobre sucre llustre.
1h 10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1166 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Jo normalment poso 250ml d'aigua ( o brou,fumet,etc) per cada 100gr de fideus.
Si, tens raó. Jo posso a la baixa la quantitat d'oli als ingredients, però després ja comento que si pot posar més oli, a...
GRÀCIES. També ha de quedar bé fets d'aquesta manera. El temps de cocció és important perquè no quedin massa cuits. Si...
Hola a tots. Fa temps que us segueixo i ara m'he decidit a aportar una recepta. Espero continuar fent-ho. Fins aviat.