Pastis de pastanaga

Ingredients

  • 200 gr de PASTANAGA
  • 200 gr d’ AMETLLES MOLTES
  • 3 ous
  • 130 gr de SUCRE
  • 40 gr de FARINA
  • Suc de LLIMONA
  • La pell ratllada de TARONJA
  • 1 cullerada de LLEVAT EN POLS
  • 1 nou de MANTEGA
  • Sal i sucre llustre

6 racions

Elaboració

En un bol blanquejem els rovells amb el sucre. Reservem les clares. Hi afegim el suc de la llimona i la pell de la taronja.
Ho barregem bé i hi tirem l’ametlla molta, la pastanaga ratllada no gaire fina i la farina.
Ho remenen fins que agafi consistència, hi afegim el llevat, ho barregem i ho deixem reposar 10 minuts.
A part, muntem les clares a punt de neu amb una mica de sal i les incorporem a la massa.
Untem el motlle amb mantega i aboquem la massa. Ho coem al forn a 180º uns 40 minuts.
Ho deixem refredar i hi tirem per sobre sucre llustre.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2028 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: