Salsa per calçots
Ingredients
- 3 tomàquets madurs escalivats
- 1 cabeça d'alls escalivada
- 1 all cru
- 40 ametlles torrades
- 40 avellanes torrades
- 40 pinyons
- 4 nous
- Oli (1/2 got)
- Vinagre (a gust de cadascú)
- 1 llesca de pa torrat
- Nyora 1 cullera postre (jo la compro seca, en pols)
- Pebre vermell 1 cullera postre
- Sal
10 racions
Elaboració
Primer escalivo els tomàquets i l'all.
Mentre es refreda preparo la resta d'ingredients i els poso dins d'un recipient que
em permeti triturar-ho amb el minipimer. (recorda treure el cor a l'all cru)
Pelem i afegim tomàquets i all escalivat.
Ho trirurem tot alhora i afegim una mica més d'oli si convé.
Si ens queda molt espessa podem posar-hi una mica d'aigua
Tastem i si cal rectifiquem de sal i vinagre.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1531 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Jo normalment poso 250ml d'aigua ( o brou,fumet,etc) per cada 100gr de fideus.
Si, tens raó. Jo posso a la baixa la quantitat d'oli als ingredients, però després ja comento que si pot posar més oli, a...
GRÀCIES. També ha de quedar bé fets d'aquesta manera. El temps de cocció és important perquè no quedin massa cuits. Si...
Hola a tots. Fa temps que us segueixo i ara m'he decidit a aportar una recepta. Espero continuar fent-ho. Fins aviat.