Pesols amb patata, ou i pernil
Categoria:
Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pesols
- Patata
- Pernil salat
- Ou
Elaboració
Posarem els pesols a bullir. Mentrestant tallarem la patata a quadradets no massa grans i la fregirem. La reservem damunt paper de cuina per treure el màxim d'oli.
En una paella (la de fregir les patates però sense l'oli) passarem pernil tallat petit,a continuació i posarem les papates i els pesols que previament haurem escorregut. Ho barregem i tirem pel damunt l'ou batut. Ho remenem be i parem el foc, ja que amb la mateixa escalfor s'acabarà de quallar l'ou.
Ja ho podem servir.
40min
Notes
Les quantitats de pernil, patata, etc dependran de cadascú. Es una manera "disfressada" de menjar pesols, que a molta canalla no agraden.
Aquesta recepte no és meva, la vaig llegir fa anys en un llibre de la Gloria Baliu.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1923 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Jo normalment poso 250ml d'aigua ( o brou,fumet,etc) per cada 100gr de fideus.
Si, tens raó. Jo posso a la baixa la quantitat d'oli als ingredients, però després ja comento que si pot posar més oli, a...
GRÀCIES. També ha de quedar bé fets d'aquesta manera. El temps de cocció és important perquè no quedin massa cuits. Si...
Hola a tots. Fa temps que us segueixo i ara m'he decidit a aportar una recepta. Espero continuar fent-ho. Fins aviat.