Faves, pesols i carxofa
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor
hivern
Ingredients
- 250 gr Faves( congelades)
- 250 gr Pèsols (congelats)
- 2 Carxofes
- All tendre
- Ceba tendra
- 1 pastilla "avecrem"
2 racions
Elaboració
En una cassola sofregir (que no es cremi) all tendre i ceba tendra tallat petit.
Quan està al punt afegir-hi els pèsols, les faves i la carxofa tallada en quatre parts cadascuna.
Remenar i afegir aigua amb la pastilla de caldo, que no arribi a cobrir-ho,ja som a temps d'afegir líquid.
Ho deixem coure tapat poc a poc fins que estigui tot cuit. Afegim la sal a mitja cocció. No ha de quedar amb massa suc.
Notes
Les quantitats dependren del gust de cadascú, si agrada més d'una cosa o d'una altra.
No s'ha d'escatimar l'all i la seba tendres perque hi donen molt bon gust.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1254 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Jo normalment poso 250ml d'aigua ( o brou,fumet,etc) per cada 100gr de fideus.
Si, tens raó. Jo posso a la baixa la quantitat d'oli als ingredients, però després ja comento que si pot posar més oli, a...
GRÀCIES. També ha de quedar bé fets d'aquesta manera. El temps de cocció és important perquè no quedin massa cuits. Si...
Hola a tots. Fa temps que us segueixo i ara m'he decidit a aportar una recepta. Espero continuar fent-ho. Fins aviat.