Pesto de pèsols
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 400 grams de pèsols frescos amb tavella o 150 grams de solts o congelats
- 1 manat de julivert
- 1 manat i coriandre o menta
- 100 grams de pinyons
- 50 grams de parmesà
- 1 decilitre d'oli d'oliva suau de gust
- 1 cullerada de suc de llimona
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Desgranar els pèsols
Escalfar l'aigua amb sal per bullir pasta
En aquesta mateixa aigua coure els pèsols al dente, retirar amb la escumadora i refredar amb un raig d'aigua freda i escórrer.
Triturar fins a obtenir una pasta amb consistència de PESTO : els pèsols, el julivert, el coriandre, els pinyons, el formatge parmesà, l'oli i el suc de llimona, salpebrar al gust.
I ja teniu la salsa acabada per donar-li l'ús que us sembli
15min
Notes
A la nevera es pot conservar durant bastants dies, posant una capa d'oli per sobre


Etiquetes:
Pèsols
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
799 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c