Pesto de pèsols

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de pèsols frescos amb tavella o 150 grams de solts o congelats
  • 1 manat de julivert
  • 1 manat i coriandre o menta
  • 100 grams de pinyons
  • 50 grams de parmesà
  • 1 decilitre d'oli d'oliva suau de gust
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Desgranar els pèsols
Escalfar l'aigua amb sal per bullir pasta
En aquesta mateixa aigua coure els pèsols al dente, retirar amb la escumadora i refredar amb un raig d'aigua freda i escórrer.
Triturar fins a obtenir una pasta amb consistència de PESTO : els pèsols, el julivert, el coriandre, els pinyons, el formatge parmesà, l'oli i el suc de llimona, salpebrar al gust.
I ja teniu la salsa acabada per donar-li l'ús que us sembli

15min

Notes

A la nevera es pot conservar durant bastants dies, posant una capa d'oli per sobre


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

273 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!