Pesto de pèsols

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams de pèsols frescos amb tavella o 150 grams de solts o congelats
  • 1 manat de julivert
  • 1 manat i coriandre o menta
  • 100 grams de pinyons
  • 50 grams de parmesà
  • 1 decilitre d'oli d'oliva suau de gust
  • 1 cullerada de suc de llimona
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Desgranar els pèsols
Escalfar l'aigua amb sal per bullir pasta
En aquesta mateixa aigua coure els pèsols al dente, retirar amb la escumadora i refredar amb un raig d'aigua freda i escórrer.
Triturar fins a obtenir una pasta amb consistència de PESTO : els pèsols, el julivert, el coriandre, els pinyons, el formatge parmesà, l'oli i el suc de llimona, salpebrar al gust.
I ja teniu la salsa acabada per donar-li l'ús que us sembli

15min

Notes

A la nevera es pot conservar durant bastants dies, posant una capa d'oli per sobre


Recepta de cuina de Pesto de pèsols
per Joan Corminas
Recepta de cuina de Pesto de pèsols
per Joan Corminas

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

725 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: