Pesto Genovese

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Gènova
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grams, de fulles d'alfàbrega fresca
  • 50 grams, de pinyons
  • 50 grams, de nous pelades
  • Un all pelat,( sense el cor)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • 100 grams de formatge Parmesà
  • 100 grams de formatge Romà
  • 600 cl., d'oli d'oliva

12 racions

Elaboració

En un atuell que tingui capacitat, posem tots els ingredients dintre, i tot seguit, passem la batedora elèctrica, fins que tenim una salsa fina, i homogènea.
Seguidament, ho passem a un bol que sigui bonic, i ja ho podrem treure a taula, quan tinguem que servir, qualsevol pasta al pesto Genovese.

40min

Notes

Amb aquesta recepta, m'agradaria completar el regitzell de pestos, que fa l'amic Joan C., que per cert són sensacionals.
Aquest pesto, ja fa molts anys que el faig, i m'agradaria, que formes part del repertori que te en Joan.
Gracies Joan.( si realment, creus que val la pena).
El pesto genovese en la seva elaboració, sempre ha de portar dues varietats de formatges(el parmesà i el romà o pecorino)


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

833 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

2 comentaris:

Jaume Jorba diu:
Quim, no hi poses mai una mica d'aigua? Normalment em queda molt espesa, i si afegeixo oli finalment la pasta o l'amanida queda tot molt oliosa
Quim Lleonart diu:
Amic Jaume, sempre pots afegir-hi un rajolí d'aigua, peró jo no ho faig i no hem queda gens espessa. Rep una salutació. Quim.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!