Salsa per patates braves

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya → Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Vint grans d'alls pelats i sense el cor
  • Dos grans d'all pelats i sense el cor ( crus )
  • Quatre bitxos petits ( caiena )
  • Quatre cullerades d'ou en pols, ( o quatre ous sencers )
  • Un pessic de comĂ­ en pols
  • Sal
  • Una cullerada de pebre vermell ( dolç )
  • Una copa de conyac
  • Una copa de xerĂšs ( o vi blanc )
  • Oli de gira-sol
  • Ketxup
  • Tabasco ( si cal )
  • Un pessic d'orenga en pols

12 racions

Utensilis

Batedora elĂšctrica

ElaboraciĂł

En primer lloc, posem els vint alls al forn a180Âș, quan sĂłn escal-libats, els posem en un bol amb la resta d'ingredients.
Després, passem la batedora i anem afegint-hi oli de gira-sol fins tenir la quantitat desitjada.
Ho corregim de sal i de picant al gust de cadascĂș i ja tenim la salsa llesta per les patates braves.

15min

Notes

Aquesta salsa, fins avui, nomĂ©s la s'aviem dos cuiners, perĂČ des de avui, la compartirĂ© amb tots els amics de receptes.cat. Aquesta salsa, me la va donar el xef "Pepe" de Salou.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Salsa per patates braves

Enllaça aquesta recepta:

2282 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!