Salsa per patates braves

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Vint grans d'alls pelats i sense el cor
  • Dos grans d'all pelats i sense el cor ( crus )
  • Quatre bitxos petits ( caiena )
  • Quatre cullerades d'ou en pols, ( o quatre ous sencers )
  • Un pessic de comí en pols
  • Sal
  • Una cullerada de pebre vermell ( dolç )
  • Una copa de conyac
  • Una copa de xerès ( o vi blanc )
  • Oli de gira-sol
  • Ketxup
  • Tabasco ( si cal )
  • Un pessic d'orenga en pols

12 racions

Utensilis

Batedora elèctrica

Elaboració

En primer lloc, posem els vint alls al forn a180º, quan són escal-libats, els posem en un bol amb la resta d'ingredients.
Després, passem la batedora i anem afegint-hi oli de gira-sol fins tenir la quantitat desitjada.
Ho corregim de sal i de picant al gust de cadascú i ja tenim la salsa llesta per les patates braves.

15min

Notes

Aquesta salsa, fins avui, només la s'aviem dos cuiners, però des de avui, la compartiré amb tots els amics de receptes.cat. Aquesta salsa, me la va donar el xef "Pepe" de Salou.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2380 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!