Salsa per patates braves
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Deu alls pelats sense el cor, escalivats
- Dos grans d'all pelats i sense el cor, en cru
- Quatre bitxos petits
- Tres cullerades d'ou en pols
- Un pessic de comí en pols
- Sal
- Una cullerada de pebre vermell (dolç)
- Una copa de conyac
- Una copa de xerès sec, o vi blanc
- Oli de gira-sol
- Quètxup
- Tabasco (si cal)
12 racions
Utensilis
Batedora elèctrica
Elaboració
En primer lloc, posem els alls al forn a 180º, quan són escalivats, els posem en un bol amb la resta d'ingredients.
Després, passem la batedora i anem afegint-hi oli de gira-sol fins tenir la quantitat de salsa desitjada.
Ho corregim de sal i de picant al gust de cadascú i ja tenim la salsa llesta per les patates braves.
15min
Notes
Aquesta salsa, fins avui, només la s'aviem dos cuiners, però des de avui, la compartiré amb tots els amics de receptes.cat. Aquesta salsa, me la va donar el xef "Pepe" de Salou.
Etiquetes:
L'enigmàtic món de les salses
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3701 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...