Salsa Tàrtara
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un morter plè de maionesa
- Porradell
- Un ou bullit, picolat
- Mitja ceba picolada
- Mostassa
- Sis cogombrets picolats
- El suc de mitja llimona
- Un grapadet de tàperes
6 racions
Elaboració
En un bol, posem : la maionesa, el suc de llimona, un punt de mostassa, els cogombrets picolats, l'ou picolat, la ceba picolada, el porradell picolat i les tàperes picolades.
Ho remenem tot ben remenat, i ja tenim la salsa Tàrtara, llesta.
30min
Etiquetes:
L'enigmàtic món de les salses
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2160 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.