Salsa Tàrtara

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un morter plè de maionesa
  • Porradell
  • Un ou bullit, picolat
  • Mitja ceba picolada
  • Mostassa
  • Sis cogombrets picolats
  • El suc de mitja llimona
  • Un grapadet de tàperes

6 racions

Elaboració

En un bol, posem : la maionesa, el suc de llimona, un punt de mostassa, els cogombrets picolats, l'ou picolat, la ceba picolada, el porradell picolat i les tàperes picolades.
Ho remenem tot ben remenat, i ja tenim la salsa Tàrtara, llesta.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1616 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!