Coca de sant Joan

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 2 ous
  • 45 gr de mantega
  • 60 gr de sucre
  • 5 gr de sal
  • 35 gr de llevadura fresca
  • Llima o taronga ratllada
  • 300 gr de farina
  • 75 gr de llet tèbia

Elaboració

Batre els ous amb el sucre, incorporar la llet tèbia (a la que haurem dissolt la llevadura fresca).
Afegir la pell de la llimona ratllada. Afegir la mantega desfeta, incorporar poc a poc la farina. Treballar la massa i fer una bola.
Deixar-la reposar tapada amb un film transparent durant 30 minuts, després estirar-la damunt del taulell enfarinat. Posar en una llauna, pintar amb ou batut i posar pel damunt pinyons. Enfornar a 160º durant 20 minuts fins que la coca sigui daurada, es pot decorar al damunt amb crema i fruites confitades.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6945 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: