Coca de sant Joan

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 ous
  • 45 gr de mantega
  • 60 gr de sucre
  • 5 gr de sal
  • 35 gr de llevadura fresca
  • Llima o taronga ratllada
  • 300 gr de farina
  • 75 gr de llet tèbia

Elaboració

Batre els ous amb el sucre, incorporar la llet tèbia (a la que haurem dissolt la llevadura fresca).
Afegir la pell de la llimona ratllada. Afegir la mantega desfeta, incorporar poc a poc la farina. Treballar la massa i fer una bola.
Deixar-la reposar tapada amb un film transparent durant 30 minuts, després estirar-la damunt del taulell enfarinat. Posar en una llauna, pintar amb ou batut i posar pel damunt pinyons. Enfornar a 160º durant 20 minuts fins que la coca sigui daurada, es pot decorar al damunt amb crema i fruites confitades.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2987 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!