Coca de sant Joan
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Coca
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: estiu
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 2 ous
- 45 gr de mantega
- 60 gr de sucre
- 5 gr de sal
- 35 gr de llevadura fresca
- Llima o taronga ratllada
- 300 gr de farina
- 75 gr de llet tèbia
Elaboració
Batre els ous amb el sucre, incorporar la llet tèbia (a la que haurem dissolt la llevadura fresca).
Afegir la pell de la llimona ratllada. Afegir la mantega desfeta, incorporar poc a poc la farina. Treballar la massa i fer una bola.
Deixar-la reposar tapada amb un film transparent durant 30 minuts, després estirar-la damunt del taulell enfarinat. Posar en una llauna, pintar amb ou batut i posar pel damunt pinyons. Enfornar a 160º durant 20 minuts fins que la coca sigui daurada, es pot decorar al damunt amb crema i fruites confitades.
Etiquetes:
Sant Joan
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4019 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim