Lioneses de nata
Ingredients
- 150 g de nata per montar
- 2 cullerades de sucre
- 125 ml de llet
- 50 g de mantega
- 75 g de farina
- 2 ous grossos
- 100 g de xocolata negra
- Sucre llustre
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Batedora per montar nata
Elaboració
							Calenteu el forn a 190ºC dalt i baix.
Disposeu en un cassó la llet, la mantega, una culleradeta de sucre i una mica de sal.
Calenteu-lo a foc mig i quan comenci a bullir, afagiu-hi la farina tamissada tota de cop. Coeu-ho uns segons, remenant-ho amb una espátula de fusta, fins que es formi una bola de massa que es desenganxi de les parets del cassó. Aparteu-ho del foc, deixeu que perdi una mica la escalfor, i afegiu-hi els ous un en un, espereu a posar-hi el segons fins que el primer estigui ben integrat, sense deixar de remenar.
Poseu la massa en una maniga pastisera i formeu boletes damunt la safata del forn folrada amb paper de forn. Deixeu-ho coure uns 20 minuts, fins que estiguin ben hinflats i daurats. Retireu-los i deixeu-los refredar.
Bateu la nata i quan comenci a espessar, poseu-hi una cullerada de sucre i continueu baten fins a montarla.
Poseu la nata en una maniga pastissera amb broquet de punxes.
Feu un tall a les boletes i ompliu-les de nata amb la maniga pastissera.
Reserveu-les fins el momento de servir i a la nevera.
														
 1h
 1h 
Notes
Quan el forn es posa dalt i baix, la safata s'ha de posar cap avall del forn, ja que la resistencia de dalt domina més.
Si teniu ventilador millor.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3291 visites.
 3291 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 Fernanda Bausili
 Fernanda Bausili![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  
  Pastís
 Pastís Altres
 Altres
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram