Lioneses de fuagràs casolà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 32 lioneses (les podeu trobar a les meves receptes)
  • Fuagràs casolà (el podeu trobar a les meves receptes)
  • Un enciam tipus iceberg tallat a juliana fina

8 racions

Utensilis

Una safata de porcellana rectangular gran
Una mànega pastissera amb un broc rissat

Elaboració

Primerament, fem el fuagràs com explico a la meva recepta, i un cop fet el reservem.
Seguidament, fem les lioneses com explico a la meva recepta, o bé les comprem fetes, i amb un ganivet de serra petit les obrim, i amb la mànega pastissera les anem omplint amb el fuagràs i les anem posant a la safata de porcellana sobre un llit d'enciam iceberg tallada a juliana fina, i ja ho tindrem llest per servir a taula per fer l'aperitiu.

1h 30min

Notes

Per aquesta recepta, si no voleu fer les lioneses vosaltres mateixos, les podeu comprar fetes.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1465 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: