Escalivada amb ganyims i anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:        
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Ganyims
  • Anxoves ( de llauna )
  • Pebrots vermells
  • AlbergĂ­nies
  • TomĂ quets madurs
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una safata plana pel forn
Un bol de vidre gran
Una safata de porcellana blanca

ElaboraciĂł

Primerament, escalivem les verdures. Qui pugui fer-ho a la brasa, millor, perĂČ sinĂł, tambĂ© ho podem fer en el forn . Els ganyims, els dessalem un dia abans, tot anar cambiant l'aigua.
Un cop escalivades les verdures, les pelem, les tallem a trossos menuts, i les posem en un bol. Seguidament, afegim els ganyims i les anxoves tallats a trossets. Després ratllem els tomàquets, i ho barregem tot plegat. Ho fiquem en una safata, ho amanim amb força oli d'oliva, ho espolsem amb pebre negre en pols, i ja és llest per menjar.
Nota- Aquesta recepta, la podem servir damunt una llesca de pa de pagÚs torrada i regada amb oli d'oliva. ! és excel·lent !

30min

Notes

Els ganyims són la tonyina salada, de color més fosc.
Pel contrari, hi ha la tonyina de color més clar, que és més fina, peró també és més cara.
Gastronomicament parlant, són més gustossos els ganyims, que la tonyina més clara.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Escalivada amb ganyims i anxoves

Enllaça aquesta recepta:

1226 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!