Escalivada amb ganyims i anxoves
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						Tipus de plat: Amanida
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Mitjana
						
						
Ingredients
- Ganyims
- Anxoves (de llauna)
- Pebrots vermells
- Albergínies
- Tomàquets madurs
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una safata plana pel forn
Un bol de vidre gran
Una safata de porcellana blanca
Elaboració
							Primerament, escalivem les verdures. Qui pugui fer-ho a la brasa, millor, però sinó, també ho podem fer en el forn. Els ganyims, els dessalem un dia abans, tot anar cambiant l'aigua.
Un cop escalivades les verdures, les pelem, les tallem a trossos menuts, i les posem en un bol. Seguidament, afegim els ganyims i les anxoves tallats a trossets. Després ratllem els tomàquets, i ho barregem tot plegat. Ho fiquem en una safata, ho amanim amb força oli d'oliva, ho espolsem amb pebre negre en pols, i ja és llest per menjar.
Nota- Aquesta recepta, la podem servir damunt una llesca de pa de pagès torrada i regada amb oli d'oliva. ! és excel·lent !
														
 30min
  30min 
Notes
Els ganyims són la tonyina salada, de color més fosc.
Pel contrari, hi ha la tonyina de color més clar, que és més fina, peró també és més cara.
Gastronomicament parlant, són més gustossos els ganyims, que la tonyina més clara.
 Etiquetes: 
						Cuina de primavera
 
						Etiquetes: 
						Cuina de primavera  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 4596 visites.
 4596 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració.jpg) 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Pasta
 Pasta 
  Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures Sopes i cremes
 Sopes i cremes Salses
 Salses Postres i dolços
 Postres i dolços

 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram