Costelles de xai a la Milanesa
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Típica de: Itàlia → Zona de Milà
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dotze costelles de xai lletó
- 200 grams d'arròs tipus bomba
- Dues tires de cansalada fumada
- Mitja ceba picada
- Oli d'oliva
- Sal
- Tres ous batuts
- Pa ratllat
- Julivert picat
- Aigua
- Mantega
4 racions
Utensilis
Una flamera de mida mitjana, o una tassa petita de les de cafè.
Una cassó gran
Una paella gran
Elaboració
Primer de tot, en un cassó, posem : aigua, sal, i un punt de mantega. Quan bull, afegim l'arròs, i quan és cuit, l'escorrem, i el reservem.
A part, en una paella, fregim la ceba i la cansalada ben picada. Seguidament afegim l'arròs, i el saltem una mica. Després, amb l'ajuda d'una tassa petita, fem un niu, en el extrem del plat, on ho servirem, i espolsem l'arròs, amb un polsim de julivert picat.
A part, agafem les costelles, les salem, les passem per ou batut, i després pel pa ratllat, i les fregim amb oli d'oliva, fins que són daurades.
Les posem en l'extrem del plat en forma de ventall, i a l'altre extrem, hi posem el niu d'arròs pilaf, com a guarnició.
30min
Etiquetes:
Cuina de primavera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1869 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...