Coulis de maduixots
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un quilo de maduixots, ( si els podem comprar una mica tocats, sempre seràn més barats )
- 300 grams de sucre
- Un dit d'aigua
12 racions
Utensilis
Una llengua de plàstic
Un colador fi
Una batedora elèctrica
Un cassó gran
Un atuell de plàstic amb tapa
Elaboració
En un cassó amb aigua i el sucre, posem a coure els maduixots, a foc baix.
Anem remenant amb el batedor de varetes, i quan és ben cuit, ho passem per la batedora elèctrica i tot seguit pel colador fi, amb l'ajut de la llengua de plàstic, i ho guardem en un atuell amb tapa a la nevera, per quan el necessitem fer servir.
40min
Notes
Aquest coulis ( o salsa de maduixes, serveix per acompanyaments, de la gelatina de moscatell amb maduixes, o pel pastis de formatge fresc que trobareu a les meves receptes, fins i tot per acompanyar gelats i pastissos.
Etiquetes:
Cuina de primavera La cuina de les postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2133 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...