Crema amb galeta maria
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Un litre de llet sencera
- 200 grams de sucre
- 30 grams de farina de blat de moro
- Una pell de taronja
- Una pell de llimona
- Una branca de canyella
- Canyella en pols
- Sis rovells d'ou
- Sis galetes maries
6 racions
Utensilis
Sis escudelletes per servir la crema
Elaboració
En un cassó, posem: el litre de llet, el sucre, la pell de llimona, la pell de taronja, i la canyella.
A part, en un bol, desfem: la farina de blat de moro, amb els sis rovells d'ou, i un mica de llet. Quan la llet amb les pells, ja bull, afegim la barreja dels ous i la farina de blat de moro.
Quan comença a espessir, ho traiem, ho distribuïm en les escudelles i hi fiquem una galeta maria en el centre.
Deixem que refredin, i les posem a la nevera, fins el moment de servir.
30min
Notes
Aquesta crema, en el moment de servir-la, en comptes de cremar-la, s'espolsa amb canyella en pols.

Etiquetes:
La cuina de les postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3700 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...