Crema de carabassa

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: Inexperts

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 carabassa d'1 kg aprox.
  • 1 ceba grossa
  • 1 porro
  • 1 patata vermella grossa
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra de les Garrigues
  • Formatge parmesĂ  recent ratllat

4 racions

ElaboraciĂł

1. Pelar i tallar la carabassa en daus de 2 x 2 x 2 cm aproximadament. El mateix amb el porro, la ceba i la patata.
2. Fer-ho bullir en una olla amb un pèl d'aigua, sense que ho cobreixi tot, i sal; tapat uns 20 minuts.
3. tancar el foc i deixar refredar una mica. Triturar-ho amb el túrmix molt bÊ, que no hi quedin cap grumoll, tot i que la carabassa i la patata fan el purè molt fi.
4. Servir escalfat i, al mateix plat, dibuixar una espiral amb oli d'oliva i ratllar parmesĂ  per sobre.
5. menjar de seguida.

25min

Notes

Un plat ben senzill, per als dies de cada dia.


Recepta de cuina de Crema de carabassa

Purè de carabassa
per Martingala La

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Crema de carabassa

Enllaça aquesta recepta:

23576 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!