Crema de carabassa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 carabassa d'1 kg aprox.
  • 1 ceba grossa
  • 1 porro
  • 1 patata vermella grossa
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva verge extra de les Garrigues
  • Formatge parmesà recent ratllat

4 racions

Elaboració

1. Pelar i tallar la carabassa en daus de 2x2x2 cm aproximadament. El mateix amb el porro, la ceba i la patata.
2. Fer-ho bullir en una olla amb un pèl d'aigua, sense que ho cobreixi tot, i sal; tapat uns 20 minuts.
3. Tancar el foc i deixar refredar una mica. Triturar-ho amb el túrmix molt bé, que no hi quedin cap grumoll, tot i que la carabassa i la patata fan el purè molt fi.
4. Servir escalfat i, al mateix plat, dibuixar una espiral amb oli d'oliva i ratllar parmesà per sobre.
5. menjar de seguida.

25min

Notes

Un plat ben senzill, per als dies de cada dia.


Recepta de cuina de Crema de carabassa

Purè de carabassa.

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

38504 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: