Bacalhau à bras

Categoria:
Típica de: Portugal
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 talls de llom de bacallà grossos
  • 1 ceba grossa (o 2 de petites)
  • 2 grans d'all
  • 3 ous
  • 1 bosseta de patates fregides tipus palla (si no les volem fregir nosaltres)
  • 1 fulla de llorer
  • Julivert fresc picat
  • Olives negres
  • Oli, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Bullir el bacallà 10 minuts amb aigua. Escórrer i deixar que es refredi, llavors treure-li la pell i les espines.
En una cassola que no s'enganxi tirem oli i, quan sigui calent, la ceba tallada a daus petits. Quan sigui transparent, hi afegim l'all picat i el llorer. Ho tapem i deixem que es faci el sofregit ben poc a poc.
En aquest moment podem batre els ous.
Quan estigui tot cuitet, però sense torrar-se, hi aboquem el bacallà net i esquixat, i remenem perquè es barregi tot.
Seguidament, hi posem les patates fregides tipus palla i seguim remenant vigilant que no s'enganxi. I, quan estiguin ben incorporades, els ous batuts amb el foc ben fluix i sense deixar de remenar amb una cullera de fusta.
Quan els ous s'hagin incorporat i cuit (no han de quedar, però, massa secs), ho aboquem en una safata i ho decorem amb el julivert fresc picat i olives negres.
Recepta tradicional portuguesa per llepar-se els dits!

20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2174 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Asela Masià diu:
Que bo. M'agrada molt el bacallà. Pot ser la faig un dia.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!