Llenties amb sobrassada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • Oli
  • 2 rodanxes de sobrassada
  • 1/2 kg de llenties cuites
  • 1 got de brou de carn

3 racions

Elaboració

En una caçola amb oli, s'hi posa la ceba i l'all ratllat. Quan comencen a enrossir s'hi posa la sobrassada, quan aquesta agafa color s'hi tiren les llenties i el got de brou.
Deixar uns 10 minuts que es cogui a foc molt lent.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4950 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Teresa Olivé Climent diu:
No és un plat adient a l'estiu

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: