Menjar blanc

Ingredients

  • 1 litre de llet d'ametlla
  • 100 grs de midó
  • La pell d'una llimona
  • Canyella amb branca
  • 250 grs de sucre

6 racions

Utensilis

Una olla o un cassó i una cullera de fusta

Elaboració

Escalfar el litre de llet menys una tassa on desfarem el midó.
Quan la llet bulli hi afegirem el midó, la pell de la llimona, la branca de canyella i els 250 grs de sucre.
Sense deixar de remenar-ho, ho retirarem del foc quan s'hagi espessit.
Retirarem la pell de la llimona i la branca de canyella.
Ho abocarem en motlles i ho deixarem refredar.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2612 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: