Menjar blanc
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 litre de llet d'ametlla
- 100 grs de midó
- La pell d'una llimona
- Canyella amb branca
- 250 grs de sucre
6 racions
Utensilis
Una olla o un cassó i una cullera de fusta
Elaboració
Escalfar el litre de llet menys una tassa on desfarem el midó.
Quan la llet bulli hi afegirem el midó, la pell de la llimona, la branca de canyella i els 250 grs de sucre.
Sense deixar de remenar-ho, ho retirarem del foc quan s'hagi espessit.
Retirarem la pell de la llimona i la branca de canyella.
Ho abocarem en motlles i ho deixarem refredar.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1379 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Es poden congelar abans de fer la betxamel i fer-la cada cop que en traiem una platara
Avui he fet el rotlle de carn picada. Boníssim
m'han regalat una carabassa i avui en menjarem per sopar
és una altra manera de menjar pollastre i sobretot als nens els encanta
boníssim, el conill