Menjar blanc

Ingredients

  • 1 litre de llet d'ametlla
  • 100 grs de midó
  • La pell d'una llimona
  • Canyella amb branca
  • 250 grs de sucre

6 racions

Utensilis

Una olla o un cassó i una cullera de fusta

Elaboració

Escalfar el litre de llet menys una tassa on desfarem el midó.
Quan la llet bulli hi afegirem el midó, la pell de la llimona, la branca de canyella i els 250 grs de sucre.
Sense deixar de remenar-ho, ho retirarem del foc quan s'hagi espessit.
Retirarem la pell de la llimona i la branca de canyella.
Ho abocarem en motlles i ho deixarem refredar.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2626 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: