Orelletes

Ingredients

  • 1 kg de farina
  • 4 ous
  • 1 tassa de llet
  • 1 tassa de sucre
  • 1 tassa d'oli
  • 1 raig de moscatell
  • 1 pell de llimona ratllada
  • 1 pastilla de llevadura fresca
  • 1 pols de sal
  • 1 pols de saliandria i matafaluga
  • 4 litres d'oli d'oliva
  • 4 litres d'oli de girasol
  • 1 kg de sucre

Elaboració

Posar tots els ingredients en un bol i fer una pasta.
Deixar-la reposar 4 hores tapada amb un drap.
Per estirar-la fer servir un curró. Fer-la tan prima com poguem.
Posar en una cassola l'oli i coure-les pels dos costats. (quan les tirem l'oli ha d'estar molt calent)
Treure-les i ensucrar-les.

2h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2019 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: