Mandonguilles amb patates i salsa
Ingredients
- 16 mandonguilles
- 4 patates
Per la salsa:
- Ceba
- All
- Tomaca
- Pebre vermell dolç
- Sal
- Farina
4 racions
Utensilis
Cassola, paella, colador xinès.
Elaboració
Enfarinar les mandonguilles i fregir-les. Un cop fregides retirar-les del foc.
A la mateixa paella fregir una ceba gran, 1 gra d'all, 1 tomacó, 1 cullerada de pebre vermell dolç, un polsim de sal i 1 cullerada de farina.
La salsa un cop cuita i triturada, s'ha de passar pel colador xinès.
Fregir les patates a cantons i afegir-ho a la cassola.
Deixar-ho coure una estona a foc lent.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4568 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Es poden congelar abans de fer la betxamel i fer-la cada cop que en traiem una platara
Avui he fet el rotlle de carn picada. Boníssim
m'han regalat una carabassa i avui en menjarem per sopar
és una altra manera de menjar pollastre i sobretot als nens els encanta
boníssim, el conill