Mandonguilles amb patates i salsa

Ingredients

  • 16 mandonguilles
  • 4 patates

Per la salsa:

  • Ceba
  • All
  • Tomaca
  • Pebre vermell dolç
  • Sal
  • Farina

4 racions

Utensilis

Cassola, paella, colador xinès.

Elaboració

Enfarinar les mandonguilles i fregir-les. Un cop fregides retirar-les del foc.
A la mateixa paella fregir una ceba gran, 1 gra d'all, 1 tomacó, 1 cullerada de pebre vermell dolç, un polsim de sal i 1 cullerada de farina.
La salsa un cop cuita i triturada, s'ha de passar pel colador xinès.
Fregir les patates a cantons i afegir-ho a la cassola.
Deixar-ho coure una estona a foc lent.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6696 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: