Espinacs a la crema

Ingredients

  • Espinacs
  • All
  • Bacallà dessalat
  • Oli
  • Sal
  • Formatge ratllat
  • Llet

Elaboració

En una olla amb aigua i sal bullint es tiren els espinacs, només em de tenir-los uns segons i després escorreguts.

En una cassola hi posem:

els espinacs
oli
1 gra d'all picat
bacallà esqueixat sense dessalar
formatge ratllat
1 raig de llet

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2219 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: