Caragols dolços i cuents

Ingredients

  • 40 caragols per persona

Per la salsa:

  • 1 tomàquet
  • 1 ceba
  • 1 cullerada petita de pebre vermell dolç
  • 1 fulla de llorer
  • 1 bitxo
  • 15 avellanes torrades
  • 1 presa de xocolata
  • 1 cullerada petita de sucre
  • 1 cullerada sopera de farina
  • Sal i oli

1 racions

Elaboració

Els caragols: els caragols es posen en una olla amb aigua freda i es deixa arrencar el bull i s'escorren, això ho fem dues vegades i a la tercera i posem sal a l'aigua.ben escorreguts.
per fer la salsa: posem oli en una paella per fregir la ceba, el tomàquet (net i pelat), i un cop estiguin els ingredients fregits afagir-hi el pebre vermell, la fulla de llorer, i desfem la xocolata, el sucre i la farina. finalment l'acabem de coure amb aigua, ho rectifiquem de sal.
el bitxo es fa bullir amb aigua i depen del coent que és, s'afageix a la salsa tanta aigua de bulllir-lo com sigui necessària.
tirem tots els ingredients en un pot per triturar-los, més les avellanes i menys la fulla de llorer, un cop triturat ho colem en un colador xinès.
la cassola: hi posem els caragols i la salsa a foc lent sense deixar-ho de remenar. 10 minuts.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1834 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: