Caragols d'avellanes, cítrics i rom

Ingredients

  • 1 paquet de pasta fullada rectangular
  • 100 g d'avellana de Reus
  • Pell d'1/4 de taronja
  • Pell d'1/4 de llimona
  • 4 cullerades soperes de sucre morè
  • 4 cullerades soperes de rom
  • 1 culleradeta de cafè d'essència de vainilla (opcional)

12 racions

Utensilis

Picadora o bé morter

Elaboració

Escalfeu el forn a 200°
Piqueu les avellanes a la picadora fins que en quedin bocins petits, no pas pols!
(Si ho feu al morter, haureu de tallar en juliana moot petita les pells de taronja i llimona.)
Afegiu a les avellanes picades: el sucre, les pells dels cítrics i el rom.
Seguiu picant-ho fins que quedi una massa amb bocinets d'avellana.
Estireu la massa fullada i escampeu-hi a sobre la pasta d'avellanes, amb cura d'arribar bé a les vores.
Enrotlleu la massa pel costat més curt.
En acabar, us haurà quedat com un cilindre, talleu-lo en llesques d'1 cm
Poseu-les a la safata del forn a sobre del paper de forn que venia amb la pasta fullada.
Coeu-les uns 20 min vigilant que no es cremin.
Quan siguin tebis, hi podeu espolsar sucre llustre.

30min

Notes

S'hi pot afegir canyella...


Etiquetes:               Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6044 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Carmen vives diu:
Te que está bonisim

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: