Caragols d'avellanes, cítrics i rom
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Galetes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet de pasta fullada rectangular
- 100 g d'avellana de Reus
- Pell d'1/4 de taronja
- Pell d'1/4 de llimona
- 4 cullerades soperes de sucre morè
- 4 cullerades soperes de rom
- 1 culleradeta de cafè d'essència de vainilla (opcional)
12 racions
Utensilis
Picadora o bé morter
Elaboració
Escalfeu el forn a 200°
Piqueu les avellanes a la picadora fins que en quedin bocins petits, no pas pols!
(Si ho feu al morter, haureu de tallar en juliana moot petita les pells de taronja i llimona.)
Afegiu a les avellanes picades: el sucre, les pells dels cítrics i el rom.
Seguiu picant-ho fins que quedi una massa amb bocinets d'avellana.
Estireu la massa fullada i escampeu-hi a sobre la pasta d'avellanes, amb cura d'arribar bé a les vores.
Enrotlleu la massa pel costat més curt.
En acabar, us haurà quedat com un cilindre, talleu-lo en llesques d'1 cm
Poseu-les a la safata del forn a sobre del paper de forn que venia amb la pasta fullada.
Coeu-les uns 20 min vigilant que no es cremin.
Quan siguin tebis, hi podeu espolsar sucre llustre.
30min
Notes
S'hi pot afegir canyella...
Etiquetes: Avellanes Cítrics Dolç Galetes Pasta de full Postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6044 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.