Brandada de bacallà
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Bacallà dessalat
- Alls
- Nata de cuinar
1 racions
Elaboració
Posem una cassola o paella al foc amb oli i 4 o 5 alls (tallats o no). Hi posem bacallà dessalat i “desmigat” ben petit amb les mans. Ho potxem (una mica bullit, no fregit).
Ho posem tot en un bol i ho escorrem. Ho passem pel minipimer en un got amb oli d’oliva bo + una mica de l’aigua de potxar. Quan munti una mica hi afegim nata de cuinar i seguim batent.
A la nevera.
15min
Notes
Aquesta recepta me la va ensenyar el meu professor de cuina, Xavier Fabra, chef del restaurant "La Quinta Forca" de Nulles.
Etiquetes: Bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5420 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.