Brandada de bacallà

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Bacallà dessalat
  • Alls
  • Nata de cuinar

1 racions

Elaboració

Posem una cassola o paella al foc amb oli i 4 o 5 alls (tallats o no). Hi posem bacallà dessalat i “desmigat” ben petit amb les mans. Ho potxem (una mica bullit, no fregit).
Ho posem tot en un bol i ho escorrem. Ho passem pel minipimer en un got amb oli d’oliva bo + una mica de l’aigua de potxar. Quan munti una mica hi afegim nata de cuinar i seguim batent.
A la nevera.

15min

Notes

Aquesta recepta me la va ensenyar el meu professor de cuina, Xavier Fabra, chef del restaurant "La Quinta Forca" de Nulles.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5420 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Senzilla de fer i per mi, boníssima amb unes torrades de pa.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: