Brandada de bacallà
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Bacallà dessalat
- Alls
- Nata de cuinar
 1 racions
 1 racions
Elaboració
							Posem una cassola o paella al foc amb oli i 4 o 5 alls (tallats o no). Hi posem bacallà dessalat i “desmigat” ben petit amb les mans. Ho potxem (una mica bullit, no fregit).
Ho posem tot en un bol i ho escorrem. Ho passem pel minipimer en un got amb oli d’oliva bo + una mica de l’aigua de potxar. Quan munti una mica hi afegim nata de cuinar i seguim batent.
A la nevera.
														
 15min
  15min 
Notes
Aquesta recepta me la va ensenyar el meu professor de cuina, Xavier Fabra, chef del restaurant "La Quinta Forca" de Nulles.
 Etiquetes: 
						Bacallà
 
						Etiquetes: 
						Bacallà  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6095 visites.
 6095 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)

 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Bunyols
 Bunyols 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram