Empedrat

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g. de mongetes seques fines
  • 400 g de bacalla
  • 2 ous durs
  • Julivert
  • 4 tomates per amanir
  • 4 cebes tendres
  • Olives negres i verdes
  • 2 dl. d'oli; sal; vinagre

4 racions

Elaboració

Coeu les mongetes; si son de bona qualitat, no cal posar-les en remull, es pot coure-les directament en aigua tebia. Poseu sal al final de la coccio. Quan estiguin cuites, deixeu que es refredin i reserveu-les.
Talleu el bacalla a tires i poseu-lo en remull o dessaleu-lo directament a sota de l'aixeta, procurant que l'aigua sigui freda.
En cassoletes individuals de terrissa o en plats individuals, prepareu en capes una mica de mongetes se ques, bacalla, tomata tallada a grills, les cebes a trossets; amaniu amb l'oli, el vinagre i la sal. Col-loqueu mig ou dur a sobre i acabeu d'adornar amb un bon grapat d'olives. Acabeu d'adobar- ho amb una mica de julivert finament picat.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2241 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
M´ha agradat molt aquesta recepte, ara a l´estiu la faig bastant a casa, m´agrada molt el bacallà. Felicitats Jordi.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!