Crestes florentines

Ingredients

  • 1 paquet de crestes (millor de la mida gran)
  • 500grm. d'espinacs frescos
  • 3 llaunetes de tonyina
  • 3 ous durs
  • Oli de girasol
  • Sal
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Netegem els espinacs i bullim 5 minuts.
Escorrem be.
Amb oli d'oliva els fregim a la paella amb una mica de sal.
I posem els ous durs trencadets i la tonyina sense gens del seu oli.
Farcim les crestes
Les tanquem amb la forquilla.
Amb abundant d'oli de gira-sol calent les fregim

20min

Notes

Millor menjarles recient fetes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2450 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: