Crestes florentines
Ingredients
- 1 paquet de crestes (millor de la mida gran)
- 500grm. d'espinacs frescos
- 3 llaunetes de tonyina
- 3 ous durs
- Oli de girasol
- Sal
- Oli d'oliva
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Netegem els espinacs i bullim 5 minuts.
Escorrem be.
Amb oli d'oliva els fregim a la paella amb una mica de sal.
I posem els ous durs trencadets i la tonyina sense gens del seu oli.
Farcim les crestes
Les tanquem amb la forquilla.
Amb abundant d'oli de gira-sol calent les fregim
														
 20min
  20min 
Notes
Millor menjarles recient fetes.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2704 visites.
 2704 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
 
						 primavera
 primavera tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
								 
								 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Paella
 Paella Sopes i cremes
 Sopes i cremes Carns
 Carns Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram