Crestes florentines
Ingredients
- 1 paquet de crestes (millor de la mida gran)
- 500grm. d'espinacs frescos
- 3 llaunetes de tonyina
- 3 ous durs
- Oli de girasol
- Sal
- Oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Netegem els espinacs i bullim 5 minuts.
Escorrem be.
Amb oli d'oliva els fregim a la paella amb una mica de sal.
I posem els ous durs trencadets i la tonyina sense gens del seu oli.
Farcim les crestes
Les tanquem amb la forquilla.
Amb abundant d'oli de gira-sol calent les fregim
20min
Notes
Millor menjarles recient fetes.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1828 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim