Patates amb fredolics
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Remenat
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 3 patates grans.
- 3 talls de cansalada del coll.
- Fredolics.
- Oli d'oliva.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Bullim les patates tallades a daus, retirem.
Posem una paella gran al foc amb un bon raig d'oli.
Fregim la cansalada a daus fins que quedi ben rossa, la salem i retirem.
Al mateix oli fregim els fredolics, els salpebrem.
Afegim les patates.
Ho remenem be tot, afegim la cansalada.
Rectifiquem de sal.
Servir molt calent.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
811 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim