Patates amb fredolics
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Remenat
						
						
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Inexperts
						
						
Ingredients
- 3 patates grans.
- 3 talls de cansalada del coll.
- Fredolics.
- Oli d'oliva.
- Sal i pebre.
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Bullim les patates tallades a daus, retirem.
Posem una paella gran al foc amb un bon raig d'oli.
Fregim la cansalada a daus fins que quedi ben rossa, la salem i retirem.
Al mateix oli fregim els fredolics, els salpebrem.
Afegim les patates.
Ho remenem be tot, afegim la cansalada.
Rectifiquem de sal.
Servir molt calent.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2599 visites.
 2599 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Ous i làctics
 Ous i làctics 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram