Truita tres
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Estació: primavera
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 8 ous.
- 250 grams de xampinyons laminats.
- 3 carxofes tallades primetes.
- 4 calçots tallats a rodanxes.
- Sal.
- Oli d'oliva.
4 racions
Elaboració
Posem una paella al foc, amb oli.
Quant esta calent fregim les carxofes, xampinyons i el calçots.
Salem.
Batem els ous amb un xic de sal.
Afegim a la paella.
Quant estigui quallada per un costat donem el tomb a la truita.
10min
Notes
Es igual de bona calenta que freda
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1022 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim