Escudella de fesols

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 pot de fesols
  • 1 litre i mig de brou de verdures
  • 1 rodanxa de 4 dits de carabassa pelada
  • 1 porro
  • Fulles d'apit picades
  • (opcionsl) unes mandonguilletes petites
  • 1 rsid d'oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Utensilis

Olla
Picadora

Elaboració

Posem un raig d'oli a l'olla, la posem al foc.
Quan estigui calent i posarem la carabassa i porro picats amb picadora, però s'han de notar.
Donem uns tombs i posem el brou.
Els fesols ben passats per aigua, els tirem a l'olla, deixem bullir 10 minuts.
Posem les mandonguilletes, deixem 10 minuts més.
Tanquem el foc i tirar les fulles d'api ben picades.
Donem unes remenades i sevir ben calent

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

477 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: