Cruixents de xoco
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bombons
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 200 grms. de xocolata negra.
- 40 grms. de mantega.
- Cornflakes de panis.
8 racions
Elaboració
Desfer en un bol gran la xocolata i mantega, al bany maria.
Treiem del foc.
Afegim els cornflakes mes o menys 1/2 bossa.
Remenem amb una llengua fins que quedin ben impregnats.
Amb 2 culleres fen boles (que quedin apretades)
Els possem separats a una plata.
Deixem refredar a la nevera.
10min
Notes
Es conserven molt be a la nevera dins un pot metalic
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2114 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.