Macarrons freds de Caspe
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 250 grms de macarrons prims
- Maionesa (la que mes agradi)
- 2 pebrots verds italians
- 2 llaunetes d'anxoves
- 2 ous durs
4 racions
Elaboració
Bullir els macarrons al gust.
Tallar els pebrots a dauets molt petits (com mes petits millor)
Tallar les anxoves a troçets petits (ben escorregudes del seu oli)
En un bol posar els macarrons, els pebrots i anxoves, remenar amb cura i afegir abundant maionesa, remenar perque quedi tot ben ajuntat.
Pasar a una plata i ratllar per sobre els ous durs.
Posar a la nevera fins a servir.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1448 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim