Macarrons freds de Caspe

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 250 grms de macarrons prims
  • Maionesa (la que mes agradi)
  • 2 pebrots verds italians
  • 2 llaunetes d'anxoves
  • 2 ous durs

4 racions

Elaboració

Bullir els macarrons al gust.
Tallar els pebrots a dauets molt petits (com mes petits millor)
Tallar les anxoves a troçets petits (ben escorregudes del seu oli)
En un bol posar els macarrons, els pebrots i anxoves, remenar amb cura i afegir abundant maionesa, remenar perque quedi tot ben ajuntat.
Pasar a una plata i ratllar per sobre els ous durs.
Posar a la nevera fins a servir.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

980 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!