Macarrons freds de Caspe
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 250 grms de macarrons prims
- Maionesa (la que mes agradi)
- 2 pebrots verds italians
- 2 llaunetes d'anxoves
- 2 ous durs
4 racions
Elaboració
Bullir els macarrons al gust.
Tallar els pebrots a dauets molt petits (com mes petits millor)
Tallar les anxoves a troçets petits (ben escorregudes del seu oli)
En un bol posar els macarrons, els pebrots i anxoves, remenar amb cura i afegir abundant maionesa, remenar perque quedi tot ben ajuntat.
Pasar a una plata i ratllar per sobre els ous durs.
Posar a la nevera fins a servir.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2752 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.