Cassola de macarrons gratinats
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Surinam
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Ingredients
- 500 g de macarrons
- 250 g de quark baix en greix
- 2 ous
- Sal, pebre, pebre vermell i una mica de cúrcuma
- Formatge ratllat
- 300 g de formatge de carn finament picat (o pernil) mantega
4 racions
Elaboració
Bull els macarrons en aigua salada.
En un recipient a part mescla, 250 g de mató, 2 ous, sal, pebre, pebre vermell i una mica de cúrcuma.
Afegeix una mica de formatge ratllat, 300 g de pernil finament picat i finalment, barreja tot amb els macarrons.
Omple tot en una safata allargada de forn, i escampa la resta de formatge ratllat i una mica de mantega o margarina en flocs.
Col·loca la safata al forn i gratina durant 40 minuts a 200 graus.
Algunes vegades els serveixo amb una salsa Neàpoli de tomàquet i una amanida verda.

Etiquetes:
Macarrons
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1756 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c