Melmelada de roses

Ingredients

  • 120 g de pètals de rosa
  • 200 g de sucre mascavo
  • 350 g d'aigua
  • el suc d'una llimona

1 racions

Elaboració

El dia abans en un recipient cubrim els pètals amb 100 g de sucre i deixem reposar unes 12 hores.
Un cop passades, en una cassola hi posarem l'aigua, el sucre restant i el suc de la llimona.
Quan s'hagi desfet el sucre hi abocarem els pètals i anirem cuinant a foc lent durant una mitja hora.
Si veiem que queda un pèl líquida apujarem el foc en els últims minuts perquè quedi més espessa.
En un pot de vidre que haurem prèviament esterilitzat posarem la melmelada, tancarem fort i el girarem de cap per avall fins que es refredi.

30min

Notes

Només cal veure les fotografies per a veure com n'ha quedat de bona.
He utilitzat els pètals de les roses del meu jardí que no contenen cap producte químic.


Recepta de cuina de Melmelada de roses

Envasada

Recepta de cuina de Melmelada de roses

Recent tallades

Recepta de cuina de Melmelada de roses

Al foc

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4115 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Nani Nolla diu:
Aquesta recepta està dedicada a "Memòries d'una cuinera".

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: