Melmelada de roses

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: ***** 5/5 (3 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 120 g de pètals de rosa
  • 200 g de sucre mascavo
  • 350 g d'aigua
  • el suc d'una llimona

1 racions

ElaboraciĂł

El dia abans en un recipient cubrim els pètals amb 100 g de sucre i deixem reposar unes 12 hores.
Un cop passades, en una cassola hi posarem l'aigua, el sucre restant i el suc de la llimona.
Quan s'hagi desfet el sucre hi abocarem els pètals i anirem cuinant a foc lent durant una mitja hora.
Si veiem que queda un pèl líquida apujarem el foc en els últims minuts perquè quedi mÊs espessa.
En un pot de vidre que haurem prèviament esterilitzat posarem la melmelada, tancarem fort i el girarem de cap per avall fins que es refredi.

30min

Notes

NomĂŠs cal veure les fotografies per a veure com n'ha quedat de bona.
He utilitzat els pètals de les roses del meu jardí que no contenen cap producte químic.


Recepta de cuina de Melmelada de roses

Envasada
per Nani Nolla

Recepta de cuina de Melmelada de roses

Recent tallades
per Nani Nolla

Recepta de cuina de Melmelada de roses

Al foc
per Nani Nolla

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Melmelada de roses

Enllaça aquesta recepta:

1534 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



1 comentaris:

Nani Nolla diu:
Aquesta recepta està dedicada a "Memòries d'una cuinera".


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!