Xarop de roses
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 125 ml d'aigua mineral
- 200 g de sucre blanc
- 75 g de pètals de roses vermelles naturals no d'hivernacle (que facin olor)
Elaboració
Barregem l'aigua amb el sucre i ho remenem fins que s'hagi diluït tot el sucre. Ho posem en una olla al foc i deixem que es vagi fent a foc lent durant un 10 o 15 minuts mirant que no es cremi. Passat aquest temps, hi afegim els pètals de roses netejades prèviament però ho farem en tres cops i anirem remenant amb una cullera de fusta fins que veiem tots els pètals impregnats de l'almívar. Taparem l'olla i deixarem que s'infusioni durant dotze hores. Passades aquestes dotze hores ho passarem per un colador i amb l'ajuda d'una ma de morter anirem esprement els pètals de les roses per tal que treguin tot el seu suc. Ja ho tenim llest per a la seva utilització.
Ho podem guardar dintre d'un embàs de vidre ben tapat per tal de fer-lo servir quan ens convingui.
Es pot utilitzar en diferents elaboracions: granissats, còctels, flams, macedònies de fruites... Tasteu-lo i oloreu-lo i amb imaginació, vosaltres mateixos trobareu on caldrà emprar-lo.
Etiquetes: Almívar Roses Sucre Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1583 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.