Xarop de roses
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 125 ml d'aigua mineral
- 200 g de sucre blanc
- 75 g de pètals de roses vermelles naturals no d'hivernacle (que facin olor)
Elaboració
							Barregem l'aigua amb el sucre i ho remenem fins que s'hagi diluït tot el sucre. Ho posem en una olla al foc i deixem que es vagi fent a foc lent durant un 10 o 15 minuts mirant que no es cremi. Passat aquest temps, hi afegim els pètals de roses netejades prèviament però ho farem en tres cops i anirem remenant amb una cullera de fusta fins que veiem tots els pètals impregnats de l'almívar. Taparem l'olla i deixarem que s'infusioni durant dotze hores. Passades aquestes dotze hores ho passarem per un colador i amb l'ajuda d'una ma de morter anirem esprement els pètals de les roses per tal que treguin tot el seu suc. Ja ho tenim llest per a la seva utilització.
Ho podem guardar dintre d'un embàs de vidre ben tapat per tal de fer-lo servir quan ens convingui.
Es pot utilitzar en diferents elaboracions: granissats, còctels, flams, macedònies de fruites... Tasteu-lo i oloreu-lo i amb imaginació, vosaltres mateixos trobareu on caldrà emprar-lo.
														
 Etiquetes: 
						Almívar  Roses  Sucre
 
						Etiquetes: 
						Almívar  Roses  Sucre  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1849 visites.
 1849 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  50 min.
 50 min. 
  Pastís
 Pastís
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram