Llagostins amb ceba
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Una dotzena de llagostins mitjans
- Una ceba mitjana
- Una mica de bitxo
- Un got de vi blanc
- Sal de cocó (gruixuda) i oli d'oliva verge
1 racions
Elaboració
En una paella amb una collerada sopera d'oli oliva verge, fregiu la ceba tallada a làmines fines i una mica de bitxo. Fer-la a foc lent fins que estigui transparent, no deixeu que es dori. Afagiu els llagostins netejats amb aigua salada i el got de vi blanc. Tapeu la paella i deixeu-lo fer a foc lent durant uns cinc minuts o fins que el vi hagi reduït la meitat del volum. Ja amb el foc apagat, poseu-li uns polsims de sal de cocó per sobre dels llagostins.
30min
Etiquetes:
Llagostins
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3629 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta recepta ha estat publicada en el Tot Badalona en el número 133 del dia 16-3-2018 (pag 33)...
Moltes gràcies, Joan
D'entrada, la paraula burballa, en el català de mallorca, significa encenall. En cuina, parlem de burballes arrissades quan...
Sí, ho faré. Gràcies
Hi ha l'opció de posar-hi crema d'ametlla en lloc del iogurt però pel meu gust queda una mica massa dolç.