Llagostins amb ceba
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Tapes
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Una dotzena de llagostins mitjans
- Una ceba mitjana
- Una mica de bitxo
- Un got de vi blanc
- Sal de cocó (gruixuda) i oli d'oliva verge
 1 racions
 1 racions
Elaboració
							En una paella amb una collerada sopera d'oli oliva verge, fregiu la ceba tallada a làmines fines i una mica de bitxo. Fer-la a foc lent fins que estigui transparent, no deixeu que es dori. Afagiu els llagostins netejats amb aigua salada i el got de vi blanc. Tapeu la paella i deixeu-lo fer a foc lent durant uns cinc minuts o fins que el vi hagi reduït la meitat del volum. Ja amb el foc apagat, poseu-li uns polsims de sal de cocó per sobre dels llagostins.
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						Llagostins
 
						Etiquetes: 
						Llagostins  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 7742 visites.
 7742 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Altres
 Altres 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
  Carns
 Carns Hamburguesa
 Hamburguesa 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços




 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram