Hamburguesa gegant amb ceba i formatge, sobre milfulls
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Hamburguesa
						Recepta per forn
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 1 base de massa de pasta de full rodona
- 350 gr. de carn picada (vedella+porc)
- 1 ceba
- 1 gra d’all
- 200 gr de formatges ratllats barrejats (gouda, mozzarella, cheddar, emmental, ...)
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva
 3 racions
 3 racions
Elaboració
							Escalfar el forn a 200ª
Tallar una ceba a plomes i posar-la a sofregir en una paella amb oli i una mica de sal. Quan la ceba estigui a mig fer, incorporar la carn picada i l’all trinxat. Abans de que la carn estigui del tot cuita, retirar del foc. Salpebrar i reservar.
Posarem en un motlle rodo la base de la massa de la pasta de full (amb el paper i tot), procurant que quedi ben centrada i fer doble de gruix pels costats. Prémer amb els dits la massa pels voltants i punxar la base amb una forquilla. Posar alguns pesos repartits, per evitar que s’aixequi massa i/o es bufi.
Ficar-la al forn a 200º durant 15 o 20 minuts.
Treure el motlle del forn i amb compte de no cremar-nos, retirar els pesos de sobre. Posar-hi la carn amb la ceba. Compactar-la una mica (com si anéssim a fer una hamburguesa). Abocar-hi els formatges ratllats per sobre i tornar-la a ficar al forn uns 5 minuts més (temps suficient per acabar de coure la pasta de full i fondre el formatge, ja que la carn quasi be estava cuita a la paella).
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						Carn picada  Ceba  Formatge  Hamburguesa  Pasta de full
 
						Etiquetes: 
						Carn picada  Ceba  Formatge  Hamburguesa  Pasta de full  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5286 visites.
 5286 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Altres
 Altres
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram