Hamburguesa gegant amb ceba i formatge, sobre milfulls
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Hamburguesa
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 base de massa de pasta de full rodona
- 350 gr. de carn picada (vedella+porc)
- 1 ceba
- 1 gra d’all
- 200 gr de formatges ratllats barrejats (gouda, mozzarella, cheddar, emmental, ...)
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva
3 racions
Elaboració
Escalfar el forn a 200ª
Tallar una ceba a plomes i posar-la a sofregir en una paella amb oli i una mica de sal. Quan la ceba estigui a mig fer, incorporar la carn picada i l’all trinxat. Abans de que la carn estigui del tot cuita, retirar del foc. Salpebrar i reservar.
Posarem en un motlle rodo la base de la massa de la pasta de full (amb el paper i tot), procurant que quedi ben centrada i fer doble de gruix pels costats. Prémer amb els dits la massa pels voltants i punxar la base amb una forquilla. Posar alguns pesos repartits, per evitar que s’aixequi massa i/o es bufi.
Ficar-la al forn a 200º durant 15 o 20 minuts.
Treure el motlle del forn i amb compte de no cremar-nos, retirar els pesos de sobre. Posar-hi la carn amb la ceba. Compactar-la una mica (com si anéssim a fer una hamburguesa). Abocar-hi els formatges ratllats per sobre i tornar-la a ficar al forn uns 5 minuts més (temps suficient per acabar de coure la pasta de full i fondre el formatge, ja que la carn quasi be estava cuita a la paella).
30min
Etiquetes:
Carn picada Ceba Formatge Hamburguesa Pasta de full
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2870 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
El nom de "còctel club" fa referencia al nom del meu primer programa de ràdio, que vaig fer ara fa ja... 24 anys!! I sí,...